Una més

Aquesta em fa molta il·lusió,

tuborg

La Tuborg Classic la van fer el 1993 per celebrar el 120è aniversari de la cerveseria Tuborg i encara la fan, la cervesa vull dir, i la podeu trobar en ampolles amb tap corona i en llaunes per tot Dinamarca i part de l’estranger.

La presentació amb placa i morrió en ampolles de 75 cl sembla que va durar fins el 1998/99, no n’estic segur però després d’aquests anys ja no he trobat referències, en webs de col·leccionistes danesos (de cerveses, no de plaques) arriben fins el 1998

Captura de pantalla 2015-06-09 a les 19.07.54

i en una web de subhastes també danesa vaig trobar això que la situa cap el 1999 i que parla del 125 i no del 120 anniversari (us puc assegurar que el correcte és el 120 però)

Captura de pantalla 2015-06-09 a les 19.01.43

llàstima que ja estava aparaulada.

Feia temps que li anava al darrera, només us diré que tinc un fill que viu a Suècia, en concret a Malmö, a mitja horeta de Copenhague en tren, i l’he martiritzat tot el que he pogut amb la plaqueta dels nassos. Hola Joan! 😉

En l’entrada anterior comentava que em semblava que hi havia una altra Leffe de color gris metal·litzat, doncs sembla que correspondria a la Leffe Royale Mapuche de la que no se’n diu res a la web de Leffe però veieu aquesta imatge treta d’aquí que sembla un document de presentació de novetats.

leffe-ipa

Si de debò és grisa no han encertat gaire el color no?

Ja us deia jo que se’ns girava feina…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s