Qui sóc

Com podeu haver deduït del URL em dic Miquel, el sbd correspon a una abreviatura que ha fet fortuna per referir-se a Sabadell que és on visc. Pensava que era l’identificador del aeroport de Sabadell però no ho és. (Sí, sí, tenim aeroport a Sabadell, a Terrassa, per posar un exemple, no en tenen)

He arribat a col·leccionar plaques de cervesa després de passar, naturalment, per les de cava. Com que encara dubto si m’agrada més catalogar que col·leccionar us podeu imaginar que les de cava aviat em van avorrir, manca de rigor en les catalogacions i mercantilisme a tort i dret.

Em vaig passar doncs a les dites “internacionals”, es a dir, plaques estrangeres tret de França i Itàlia. En tinc 700 i també ho he deixat.

I recollint, recollint, un dia et cau a les mans una que no ho és d’escumós, fas una cerca i veus que és de cervesa, i que no n´hi ha gaires, i que són prou maques, i la gran majoria de mida petita, i així comences i t’hi aficiones.

I llavors tens un atac de gosadia i penses que podries fer una pàgina web, i la supèrbia et tempta dient-te que perquè no, que tampoc ets un aturat i… espero no fer el ridícul.