Queda inaugurat miquelsbd.cat!

Hola a tothom, si és que hi ha algú…

Com podeu llegir a la pàgina d’inici això només és l’exposició de la meva col·lecció de plaques de cervesa, que no té altra intenció que, per una banda, exposar-la per si algú en treu algun profit, i per altra, mirar de connectar amb altres col·leccionistes per possibles canvis de plaques i intercanvis d’informació, novetats o coneixements.

Així de fàcil!

Si voleu estar al corrent de qualsevol novetat que es produeixi en aquest blog només cal que introduïu el vostre email a la dreta d’on llegiu això “et voilà” rebreu un correu electrònic notificant-vos-ho cada vegada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s