Ordenació de les plaques en el blog.

Sóc usuari del catàleg editat per en Joan Pérez (que mai li agrairem prou, sigui dit de passada) però en aquest blog segueixo el meu propi criteri en l’ordenació de les plaques.

Quan parlo de plaques dic,

—Tens la Bècasse?

—I la Jupiler?

mai he dit,

—Quines tens de ABInBev?

Així doncs les ordeno pel nom que jo els hi dono, si queden separades, entre elles, dels seus fabricants no m’importa. Així doncs noms identificatius per ordre alfabètic dins de païssos.

Els païssos són un altre tema, ordeno per marques i les marques es venen i es compren, un dia són d’una empresa d’un país i l’endemà d’una altra empresa d’un altre país i el propietari decideix si la fabrica ell o la fa fabricar per una altre, fins i tot en un altre país, o s’inventa una marca i la fa fabricar per un altre. Per això trobareu cerveses fabricades a Bèlgica, per exemple, a Itàlia o a França. Ordeno, doncs, les marques en el país dels seus propietaris.

Veureu que si cliqueu en qualsevol imatge s’us obrirà una finestra amb l’imatge ampliada, la meva intenció és obrir una pàgina on a més de l’imatge hi hagi més informació sobre la placa, n. del catàleg d’en Joan, propietari de la marca, fabricant, etc.

Però això va per llarg…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s