Novetats

Doncs si, feina acumulada una altra vegada, és que no tinc remei…

Per ordre alfabètic de països: Bèlgica.

La Domus ad fontes, una placa relativament fàcil d’aconseguir a Barcelona si estàs disposat a pagar el que val l’ampolla que la porta, de 30 eurets cap amunt, a un que no deixa de ser un rata li recaven els 30 eurets, així que paciència i al final l’he canviada, aquí la teniu,

domus

Aquestes son unes cerveses una mica especials, son cerveses produïdes per Oud Berseel, una coneguda cerveseria belga de làmbiques (que posa plaques anònimes, grrrr…), que maduren 30 llunes, llunes i no mesos, en bota. Un cop acabat el procès de la cervesa, s’embotella i s’hi afegeix sucre i llevat del que es fa servir pel champagne, un típic licor de tiratge vaja, i au! 30 llunes més en ampolla fins que es ven. Ara s’entenen una mica els preus no? Això de l’embotellat ho fa un productor de vins i escumosos belga que sembla que és el qui dona el nom de Domus ad fontes, si la busqueu, però, busqueu-la per Bzart.

Ara Canadà.

Primer, una que me l’havien ofert fa temps i havia rebutjat perquè llavors no sabia que era de cervesa, l’haureu vista penjada a crown-caps.net com a desconeguda, (suposo que tots sabeu que tenen “secció-raconet” per les plaques oi?) doncs ja no ho és, de desconeguda vull dir, és la Auval, aquesta,

auval

i és d’una petita cerveseria que, pel que m’han dit, no dona l’abast a la demanda que te, sembla que no tenen temps ni de fer una web, si en voleu saber més haureu d’anar a la seva pàgina de Facebook on he trobat aquesta bonica i il·lustrativa foto,

auval

I segona, la nova Unibroue, aquesta

unibroue_08

Les dues procedents de canvis. Aleluia!

Ei! la Unibroue la tinc repe

I per acabar dues dels Estats Units d’Amèrica i de la mateixa cerveseria, la Allagash Brewing Company.

Primer vaig canviar (gràcies Joan!) aquesta

allagash_01

que sembla que és la que es troba actualment a les botigues i després em va caure del cel, literalment, aquesta,

allagash_02

que suposo la faran servir a partir d’ara. A la web, en totes les fotos que he vist, la placa sembla daurada i no es veu si és anònima o no, encara que ho sembla, crec que ho podré esbrinar, ja us mantindré informats.

That’s all folks!

P.S.: prometo començar una sèrie d’entrades al blog sobre el catàleg tan aviat com m’inspiri. (Hauré de veure força cervesa…) Salut!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s