Tres més.

Aquesta setmana he incorporat tres plaques a la col·lecció, la primera aquesta

vauclair

fruit d’un canvi prou particular, hem intercanviat repetides (sí, sí, una repetida per la mateixa repetida amb una característica especial és clar) i aquesta Abbaye de Vauclair ha estat la torna.

Com podeu suposar el primer que he fet és encomanar-me a Sant Google i buscar Abbaye de Vauclair i Sant Google m’ha dit que existeix aquesta abadia però en el seu web no hi ha cap referència a la cervesa, llavors he anat a RateBeer, una grandíssima font d’informació, i allà he sabut que la produeix Brasseurs de Gayant, els mateixos de La Goudale, l’antiga Bière de Paris i  la Septante 5, a més d’altres marques, però en el seu web no hi és. He continuat la meva “investigació” hi al final l’he trobat, és una cervesa feta per Brasseurs de Gayant per a Lidl, així que me’n he anat a la web de Lidl França i casualment el proper dimecres 3 fan la fira de la cervesa, els que esteu a prop de la frontera ja ho sabeu, aneu-hi que per menys de dos eurets tindreu la placa i us podreu beure la cervesa.

lidl

En tenen més però només poso les que van amb placa, la que ens ocupa la duen la blanche, la brune i l’ambrée. Ei! I de passada comproveu si la Imperiale porta una placa diferent que a la foto es veu negra i si és així recordeu-vos de mi! La blonde de Ch’Nord (el nom te una mica de broma no?) també la fa Brasseurs de Gayant i desconec si la placa és genèrica o no.

Teniu dos Lidl relativament a prop, un a Reiners (Reynès pels francesos) a 25 km de La Jonquera i l’altre a Portvendres (Port-Vendres) a uns 45, desprès no digueu que no us he avisat.

 

La segona és aquesta belga, també novetat per a mi,

hof

aquests embotellaven amb morrió però amb plaques genèriques de colors, sembla que ho continuen fent però en algunes també hi posen aquesta. Bé per nosaltres!

I la tercera aquesta

sam_adams_02

que feia temps que li anava al darrere, la tenia en mida normal però no en quart.

Hi ha més novetats, que jo sàpiga, dues Leffe belgues, cinc italianes, mateix model en diferents colors i una americana trapenca, Se’ns torna a girar feina!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s