Diferenciant les Bosteels

A mida que vagi fent pàgines per a cada placa, allò de que si cliqueu sobre la imatge s’obre una nova finestra amb detalls, vull anar documentant les diferències entre plaques, i com que vaig per ordre de països i per l’ordre de com les classifico li ha tocat el torn a les Bosteels. Vaja que ben poques de Bèlgica tenen la pàgina per ara si encara estic a la B!

La C m’espanta però, les Chimay i les seves diferències, uf!

Aquí teniu les tres Bosteels que tinc, de costat, perquè les podeu comparar, d’esquerra a dreta són les 024, 025 i 026, agafant les tres últimes xifres del codi del catàleg d’en Joan Pérez, com que la 291 que ha aparegut en la primera actualització del catàleg no la tinc, no la puc posar. Si hi ha alguna ànima caritativa que me la proporcioni faré una pàgina daurada per honorar com es mereixen als benefactors. Calla! que ja en tinc algun i no li he fet res…

comp_bosteels

Per cert, els colors m’han sortit millor en aquesta comparativa, ho hauré de revisar això…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s